I loko o ka robotics, kahimīkini apo i lokohe ʻāpana i ʻike pinepine ʻia i kekahi mau ʻano mīkini robotic, ʻoi aku hoʻi i nā hui robotic a me nā mea hana.Hāʻawi kēia hoʻonohonoho hoʻonohonoho i ka neʻe ʻana a pololei i nā ʻōnaehana robotic.Eia kekahi mau noi a me ka hoʻohana ʻana i nā hihia no nā pahu kani kūloko i ka robotics:

  1. Nā hui lopako:
    • Hoʻohana pinepine ʻia nā mīkini apo kūloko i nā hui o nā lima robotic a me nā wāwae.Hāʻawi lākou i kahi ala paʻa a kūpono hoʻi e hoʻouna i ka torque a me ka neʻe ma waena o nā ʻāpana like ʻole o ka robot.
  2. Rotary Actuators:
    • ʻO nā mea hana Rotary i loko o ka robotics, nona ke kuleana no ka hāʻawi ʻana i ka neʻe rotational, hoʻokomo pinepine i nā mīkini apo kūloko.Hiki i kēia mau mīkini ke hoʻololi i ka hoʻololi ʻana o ka mea hana, e ʻae i ka robot e hoʻoneʻe i kona mau lālā a i ʻole nā ​​​​mea ʻē aʻe.
  3. Robot Grippers a me ka hopena hopena:
    • Hiki ke lilo i nā mīkini lima i loko o nā mīkini i hoʻohana ʻia i nā robot grippers a me nā hopena hopena.Hoʻomaʻamaʻa lākou i ka neʻe ʻana a me ka pololei o nā mea hoʻopili, hiki i ka robot ke hoʻopunipuni i nā mea me ka pololei.
  4. Pūnaehana Pan-a-Tilt:
    • I loko o nā polokalamu robotics kahi e pono ai nā kāmela a i ʻole nā ​​mea ʻike maka, hoʻohana nā ʻōnaehana pan-and-tilt i nā mīkini apo i loko e hoʻokō ai i ka hoʻololi maʻalahi a pololei i nā ʻaoʻao ʻelua (pan) a me ke kūpaʻa (tilt).
  5. Nā Robotic Exoskeletons:
    • Hoʻohana ʻia nā mea kani kūloko i nā robotic exoskeletons e hāʻawi i ka neʻe ʻana i ka neʻe ʻana i nā hui, hoʻonui i ka neʻe a me ka ikaika no nā poʻe e komo ana i ka exoskeleton.
  6. Nā Lopako Humanoid:
    • Inā mea kani kūlokopāʻani i ka hana koʻikoʻi i nā hui o nā robots humanoid, e ʻae iā lākou e hoʻohālike i nā neʻe e like me ke kanaka me ka pololei.
  7. Lapaʻau Lopako:
    • Hoʻokomo pinepine ʻia nā ʻōnaehana robotic i ka ʻoki ʻana a me nā kaʻina hana lapaʻau i nā mīkini apo i loko o ko lākou mau hui no ka neʻe pololei ʻana a me ka hoʻomalu ʻana i ka wā o nā kaʻina hana maʻalahi.
  8. ʻOihana Robotics:
    • I ka hana ʻana a me ka hui ʻana i nā robots, hoʻohana ʻia nā mīkini apo kūloko i nā hui a me nā mea hana e hoʻokō ai i ka pololei a me ka hana hou ʻana i ka hana ʻana i nā hana e like me ka hana koho-a-wahi.

Hoʻohana ʻia ka hoʻohana ʻana i nā mīkini lima i loko o ka robotics e ka pono o nā mīkini paʻa, hilinaʻi a maikaʻi hoʻi e hoʻouna i ka neʻe a me ka torque i loko o nā kaohi o nā hui robotic a me nā mea hana.Hāʻawi kēia mau mea hana i ka pololei holoʻokoʻa a me ka hana o nā ʻōnaehana robotic i nā noi like ʻole, mai ka automation ʻoihana a hiki i nā robotics olakino a ma waho.


Ka manawa hoʻouna: Dec-15-2023